SHARING VOORGERECHTEN
OESTERS 4 ST / 6 ST | ||
ESCARGOTS DE BOURGOGNE | ||
GELAKT BUIKSPEK / PIJPAJUIN | ||
HOMEMADE GUACAMOLE / ITALIAANSE CRACKER | ||
SECRETO 07 | ||
KIBBELING VAN KOOLVISHAASJE MET VERSE TARTAAR | ||
MINI GARNAALKROKETJES | ||
PULLED PORK / MAÏS/ ADVOCADO / PLAT BROOD | ||
BURRATA / FOCCACIA |
IN DE ZEE
KABELJAUWHAASJE Garnaaltjes / spinaziepuree / witte wijnsaus | |
ZEETONG ‘MEUNIERE’ Frisse salade / verse frietjes | |
ZALM Frisse salade / verse frietjes / bearnaisesaus à la minute | |
SCAMPI DIABOLIQUEFrisse salade / verse frietjes of brood |
OP HET LAND
FILET PUR 250 g | |
CÔTE A L’OS 1,2 kg (2 pers) | |
FILET MIGNON 250 g | |
TAGLIATA DE BOEUF 250 g / rucola / zongedroogde tomaat / balsamico / parmezaan | |
HUISBEREIDE VOL-AU-VENT Klassiek | |
STOVERIJ VAN VARKENSWANGETJES |
Deze vleesgerechten worden geserveerd met een frisse salade en verse frietjes, pasta of puree. Saus naar keuze: peperroom, champignonroom, bernaise of choron.
VOOR DE KINDJES
ARTISANALE KAASKROKET Citroen / perselie | |
HUISBEREIDE VOL-AU-VENT Verse frietjes / frisse salade | |
KINDERIJSJE / AARDBEIENSAUS / SNOEPJES |
VOORGERECHTEN
CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW Rucola / parmezaan | |
CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW Truffeldressing / broodcroutons /bieslook | |
TOAST GEROOKTE ZALM Peterselie / ajuin / wasabi | |
VITELLO TONNATO |
ARTISANALE KAASKROKETTEN Citroen / peterselie / parmezaan | ||
ARTISANALE GARNAALKROKETTEN Citroen / peterselie / garnaaltjes | ||
DUO VAN ARTISANALE KAAS- EN GARNAALKROKETTEN Citroen / peterselie / garnaaltjes – parmezaan | ||
VEGGIEKROKET Gevuld met quinoa / spinazie / champignon | ||
SCAMPI DIABOLIQUE OF LOOK 6 st |
PASTA’S
LINGUINE VERSE PESTO Rucola / tomaatjes / duroc d’olives ham / parmezaan | |
LINGUINE PASTA SCAMPI Licht pikante saus / tomaatjes / peterselie |
SALADES
SALADE GEITENKAAS Spek / zachte honing / pijnboompitten | |
SALADE SCAMPI Jonagold / curry / walnoten | |
SALADE BURRATA Pijnboompitten / balsamico |
ZOETE ZONDE
VANILLE IJS / CHOCOLADESAUS / SLAGROOM | |
VANILLE IJS / CARAMEL / BRÉSILIENNE/ SLAGROOM | |
HUISBEREIDE CRÈME BRÛLÉE | |
TRIO VAN SORBET / VOLGENS GAMMA | |
COUPE COLONEL / VODKA | |
COUPE NOUVELLUNE / LIMONCELLO | |
MOELLEUX AU CHOCOLAT | |
DESSERT VAN DE CHEF |