SHARING VOORGERECHTEN
| OESTERS 4 ST / 6 ST | ||
| ESCARGOTS DE BOURGOGNE | ||
| GELAKT BUIKSPEK / PIJPAJUIN | ||
| SECRETO 07 | ||
| KIBBELING VAN KOOLVISHAASJE MET VERSE TARTAAR | ||
| MINI GARNAALKROKETJES | ||
| PULLED PORK / MAÏS/ ADVOCADO / PLAT BROOD | ||
| BURRATA / FOCCACIA |
IN DE ZEE
| KABELJAUWHAASJE Garnaaltjes / spinaziepuree / witte wijnsaus | |
| ZEETONG ‘MEUNIERE’ Frisse salade / verse frietjes | |
| ZALM Frisse salade / verse frietjes / bearnaisesaus à la minute | |
| SCAMPI DIABOLIQUEFrisse salade / verse frietjes of brood |
OP HET LAND
| FILET PUR 250 g | |
| CÔTE A L’OS 1,2 kg (2 pers) | |
| FILET MIGNON 250 g | |
| TAGLIATA DE BOEUF 250 g / rucola / zongedroogde tomaat / balsamico / parmezaan | |
| HUISBEREIDE VOL-AU-VENT Klassiek | |
| STOVERIJ VAN VARKENSWANGETJES |
Deze vleesgerechten worden geserveerd met een frisse salade en verse frietjes, pasta of puree. Saus naar keuze: peperroom, champignonroom, bernaise of choron.
VOOR DE KINDJES
| ARTISANALE KAASKROKET Citroen / perselie | |
| HUISBEREIDE VOL-AU-VENT Verse frietjes / frisse salade | |
| KINDERIJSJE / AARDBEIENSAUS / SNOEPJES |
VOORGERECHTEN
| CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW Rucola / parmezaan | |
| CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW Truffeldressing / broodcroutons /bieslook | |
| TOAST GEROOKTE ZALM Peterselie / ajuin / wasabi | |
| ARTISANALE KAASKROKETTEN Citroen / peterselie / parmezaan | ||
| ARTISANALE GARNAALKROKETTEN Citroen / peterselie / garnaaltjes | ||
| DUO VAN ARTISANALE KAAS- EN GARNAALKROKETTEN Citroen / peterselie / garnaaltjes – parmezaan | ||
| VEGGIEKROKET Gevuld met quinoa / spinazie / champignon | ||
| SCAMPI DIABOLIQUE OF LOOK 6 st |
PASTA’S
| LINGUINE VERSE PESTO Rucola / tomaatjes / duroc d’olives ham / parmezaan | |
| LINGUINE PASTA SCAMPI Licht pikante saus / tomaatjes / peterselie |
SALADES
| SALADE GEITENKAAS Spek / zachte honing / pijnboompitten | |
| SALADE SCAMPI Jonagold / curry / walnoten | |
| SALADE BURRATA Pijnboompitten / balsamico |
ZOETE ZONDE
| VANILLE IJS / CHOCOLADESAUS / SLAGROOM | |
| VANILLE IJS / CARAMEL / BRÉSILIENNE/ SLAGROOM | |
| HUISBEREIDE CRÈME BRÛLÉE | |
| TRIO VAN SORBET / VOLGENS GAMMA | |
| COUPE COLONEL / VODKA | |
| COUPE NOUVELLUNE / LIMONCELLO | |
| MOELLEUX AU CHOCOLAT | |
| DESSERT VAN DE CHEF |

